Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Икономистът Владимир Каролев публикува на личния си профил във

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgИкономистът Владимир Каролев публикува на личния си профил във
Коментари Харесай

Каролев: Всички с хронични болести и близките им, останете вкъщи. Другите - на работа, за да не спре съвсем икономиката

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Икономистът Владимир Каролев разгласява на персоналния си профил във фейсбук пост, в който се базира на, както написа той, " 100% несъмнено за пандемията от COVID19 ", въз основата на което приканва хората, които са с хронични заболявания, да си останат у дома, само че другите да вървят на работа.

Ето и какво е написал той:

" 100% несъмнено за пандемията от COVID19:
1. Има доста повече хора с вируса в сравнение с формалните данни - в пъти повече. В страни в които се вършат доста проби има повече открити с COVID19 като % от популацията в съпоставяне със страни в които се вършат по-малко проби.
2. Много хора прекарват толкоз леко инфекцията от COVID19, че не схващат, че са били инфектирани.
3. Много рисков e този вирус за възрастни хора с хронични заболявания и по принцип за хронично заболели - към 99% от умрелите са с хронични заболявания. Повечето с две или повече хронични заболявания.
4. Особено гибелен е в случай че се отиде късно в болница и двустранната пневмония е добре развита.
5. По безвреден е COVID19 за хора без хронични заболявания от тъй наречените сезонни грипове.

Логичен извод от горните обстоятелства: Всички с хронични заболявания и околните им, които живеят с тях - #останетевкъщи. Другите - #наработa при съблюдаване на разпоредбите за отдалеченост и стерилизация. За да не психясат от #stayhome, да не им намалеят приходите и да не спре напълно стопанската система. Хубава нова седмица!



PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР